دسر


انواع دسرهای موجود در رستوران گیلانه:

دسرهای سنتی ایرانی:

شله زرد: شله زرد یک دسر سنتی ایرانی است که با برنج، شکر، زعفران و کشمش تهیه می‌شود و معمولاً در مراسم مذهبی سرو می‌شود.

باقلوای خانگی: باقلوای خانگی با لایه‌های نازک خمیر یوفکا، مغز بادام و پسته و شربت شیرین تهیه می‌شود.

فرنی: فرنی یک دسر ساده و خوشمزه است که با شیر، آرد برنج و شکر تهیه می‌شود و معمولاً با دارچین تزیین می‌شود.

دسرهای مدرن:

پاناکوتا: پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که با خامه، شیر، شکر و وانیل تهیه می‌شود و معمولاً با میوه‌های تازه تزیین می‌شود.

موس شکلاتی: موس شکلاتی یک دسر خوشمزه و محبوب است که با شکلات تلخ، خامه و تخم مرغ تهیه می‌شود.

تیرامیسو: تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است که با بیسکویت لیدی فینگر، قهوه، ماسکارپونه و پودر کاکائو تهیه می‌شود.

تمامی دسرهای رستوران گیلانه در ساری مازندران با استفاده از مواد اولیه تازه و باکیفیت تهیه می‌شوند.

هیچ نتیجه ای یافت نشد!